Sivasspor yenilgisinden sonra Süper Lig’de 10 puan geriye düşen Beşiktaş, Erzurumspor’a da kaybederek Ziraat Türkiye Kupası’na erken veda etti.

Lig’de kötü gidişata bir türlü dur diyemeyen Beşiktaş’ta Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın koltuğu sallanıyor. İkinci yarının ilk maçında lider Sivasspor’a yenilerek 10 puan geriye düşen siyah-beyazlılar, 1. Lig ekibi Erzurumspor’a iki maçta da kaybederek Ziraat Türkiye Kupası’na da veda etti.

Maç öncesi tribünlerin Loris Karius’a gösterdiği tepki, Erzurumspor’un 3. golünden sonra Abdullah Avcı’ya yöneldi. Beşiktaş yönetiminin hem Sivasspor hem de Erzurumspor maçlarının ardından acil toplantı yaptığı ve senelik 12 milyon TL’den 3 yıllık kontratı bulunan Abdullah Avcı’yla yolları ayırmanın formülünü aradığı öğrenildi.

Mali açıdan sıkıntılı bir dönemden geçen Beşiktaş, Avcı ile yolları ayırırsa sezon ortasında kulüp çalıştırmayan hocalardan birine yönelmek zorunda kalacak. Siyah-beyazlılarda ilk aday ise, taraftarların da takımın başında görmek istediği Sergen Yalçın.

 

 

 




BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here