Hollywood’un ve sinema tarihinin en ünlü isimlerinden biri olan Kirk Douglas, 103 yaşında hayatını kaybetti. Oyuncunun ölüm haberini ise oğlu Michael Douglas sosyal medya hesabından duyurdu.

Sinema tarihinin en ünlü isimlerinden biri olan Kirk Douglas, 103 yaşında hayatını kaybetti. Douglas’ın ölüm haberini ise aktör olan oğlu Michael Douglas duyurdu.

“Seni Çok Seviyorum Ve Senin Oğlun Olmaktan Gurur Duyuyorum”

Babasının ölüm haberini Instagram hesabından yaptığı paylaşımla duyuran “Kardeşlerim ve ben büyük bir üzüntüyle Kirk Douglas’ın bugün 103 yaşında aramızdan ayrıldığını duyuruyoruz” dedi. Babasının ölümüyle ilgili People dergisine bir açıklama yapan Michael Douglas, “O dünya için bir efsaneydi. Sinemanın altın çağını yaşamış bir aktördü.

Kirk hayatını dolu dolu yaşadı. Beyaz perdeye bıraktığı miras, gelecek nesillere de ulaşacaktır. O aynı zamanda, bu gezegene barış getirmek için çalışan ünlü bir yardımseverdi. Sözlerimi son doğum gününde ona söylediğim ve her zaman doğru olacak bir cümleyle bitireyim. Baba seni çok seviyorum ve senin oğlun olmaktan gurur duyuyorum.”

 

 

 

 

 




BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here