Medipol Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, UEFA Avrupa Ligi’nde 12 Mart’ta oynayacakları Kopenhag maçının gelirlerini Mehmetçik Vakfı’na bağışlayacaklarını açıkladı.

UEFA Avrupa Ligi’ndeki tek temsilcimiz konumunda bulunan Medipol Başakşehir’in başkanı Göksel Gümüşdağ gündeme ve takımın son durumuna dair açıklamalarda bulundu.

Sözlerine ‘Şehitlerimiz için Allah’tan Rahmet diliyorum’ diyerek başlayan Gümüşdağ, 12 Mart’ta oynanacak olan Kopenhag maçı öncesi önemli bilgiler paylaştı. İşte Göksel Gümüşdağ’ın açıklamalarından satırbaşları.

Kopenhag Maçını Şehitlerimize Adıyoruz!

Avrupa arenasında ülkemizi gururlandırmak istiyoruz. İlk 16’ya kaldığımız gece sahada muhteşem bir zafer ama soyunma odasına girdiğimizde 33 tane şehit verdiğimizi öğrendik. Boğazımızda her şey düğümlendi. Başakşehir-Kopenhag maçını şehitlerimize adıyoruz. Hangi takımı tutuyorsanız tutun, Kopenhag maçına tuttuğunuz takımın formasıyla giyin ancak elinizde Türk bayrağıyla Türkiye’yi desteklemeye gelin.

Milli Maç Havasında Olacak

Bu maç için 17 bin Türk bayrağı ve 17 bin ‘Hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için’ yazılı kırmızı-beyaz tişört yaptırdık. Milli maç havasında olacak. Bu maçın geliri Mehmetçik Vakfı’na bağışlanacak. 12 Mart gecesi herkesi stadımıza bekliyoruz.

 

 

 

 

 




BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here