Tutuklandıktan sonra ölüm orucuna başlayan Grup Yorum üyeleri İbrahim Gökçek ve Helin Bölek’in kaldığı eve, sabaha karşı polis baskın düzenledi.

Ölüm orucundaki Grup Yorum üyeleri Helin Bölek ve İbrahim Gökçek’in kaldığı direniş evine sabaha karşı polis baskını yapıldı. Gökçek ile Bölek’in Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldığını ve zorla müdahalede bulunulacağını açıklayan Halkın Hukuk Bürosu (HHB), “Helin’in kaydı var.

Zorla müdahaleyi kabul etmiyorum diye beyanda bulunmuş. Tüm halkımızı Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sahiplenmeye çağırıyoruz” ifadelerini kullandı. Öte yandan Grup Yorum üyesi Erdinç Aslan, Ayhan Gün ve Yurdagül Gümüş’ün de gözaltına alındığını belirtildi.

Helin Bölek’in annesi Aygül Bilgi “Bütün hastaneleri arıyoruz, başka yere gitmiş olmalarına imkan yok bu durumlarıyla. Hiçbir şey istemiyorum, sadece kızımın nerede olduğunu öğrenmek istiyorum” diye konuştu. Alınan son bilgiye göre Ölüm orucundaki Grup Yorum üyeleri Bölek ve Gökçek’in Ümraniye Devlet Hastanesine götürüldüğü öğrenildi.

 

 

 




BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here