İtalya’nın Juventus takımında forma giyen Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo, takım arkadaşı Daniele Rugani’de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) çıkmasının ardından, ziyaret için gittiği Madeira Adası’ndaki annesinin evinde kalarak, İtalya’ya dönmeyeceğini açıkladı.

Ülkesi Portekiz’de bulunan dünyaca ünlü yıldız yaşanan corona tehlikesi nedeniyle memleketi Madeira’da kalacağını açıkladı. Ronaldo’nun corona virüsü ile ilgili gelişmeleri bekleyeceği ve gelecekte buna göre karar vereceği öğrenildi. Futbolcunun bu kararında takım arkadaşı Daniele Rugani’nin Kovid-19 testinin pozitif çıkmasının etkili olduğu belirtiliyor.

Konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan Juventus Kulübü, “Cristiano Ronaldo antrenmana katılmadı ve sağlık durumu ile ilgili gelişmeleri beklediği Madeira’da kalmaya devam ediyor.” ifadelerini kullandı.

Yıldız oyuncu 2-0 kazanılan İnter maçından sonra 9 Mart’ta hasta olan annesini ziyaret etmek için Madiera’ya gitmişti. Ayrıca Portekizli yıldız bu ziyaretinde kız kardeşinin doğum gününü kutlamıştı.

 

 

 

 

 

 




BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here