Ana sayfa Gündem Günün Özeti

Günün Özeti

0
28

10 Aralık Türkiye gündeminde olan haberlerin özet başlıkları şu şekilde;

Türkiye Gündemi

Meclis Başkanı Mustafa Şentop, İnsan Hakları İnceleme Komisyonu ve BM Türkiye Temsilciliğinin iş birliğiyle düzenlenen “İnsan Hakları: Gençliğin Sesi” konulu sempozyum ile Katar Milli Günü Resepsiyonu’na katılacak.

Yörsan’da İflas Krizi

Balıkesir’in Susurluk ilçesinde süt ve süt ürünleri üretiminde bulunan Yörsan fabrikasının konkardato ilan etmesinin üzerinden nerdeyse bir yıl geçti. Bunun ardından iflas için mahkemeye dilekçe verilmesini öğrenen işçiler isyan etti.

İşte Galatasaray’ın PSG Kadrosu

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde oynayacağı Paris Saint Germain maçının kadrosu belli oldu. Radamel Falcao kadroya alınırken sakatlığı devam eden Ryan Babel kadroda yer almadı.

AİHM’den Osman Kavala Kararı

Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’nin, iki yılı aşkın süredir tutuklu bulunan iş adamı Osman Kavala’nın başvurusuna ilişkin kararını açıkladı.

Şehitlere Acı Veda

Şırnak’ın İdil ilçesinde, PKK’lı teröristlerce tuzaklanan el yapımı patlayıcıya müdahale sırasında meydana gelen patlamada şehit olan Jandarma Astsubay Üstçavuş Esma Çevik ve Uzman Çavuş Kemal Sayar bugün toprağa verilecek.

Çukur’da Ceren Özdemir Mesajı

Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur dizisi artan kadın cinayetlerine dikkat çekti.

Game of Thrones’un Oyuncusu Kadıköy’de

Tüm dünyada izlenme rekorları kıran Game of Thrones’un Kral Joffrey’i Jack Gleeson, sevgilisiyle İstanbul’a geldi.

Tüm Gelirler Kız Çocuklarına

Sanatçı Bahadır Tatlıöz’ün sosyal sorumluluk projesi olan Kına, Türk müziğinin birbirinden değerli isimlerini çocuk gelinler için bir araya getirdi.

Karaciğer Dostu 5 Besin

Prof. Dr. Osman Mütfüoğlu köşe yazısında karaciğere iyi gelen besinleri açıkladı.

ABD’den Yaptırım Tavsiyesi

ABD ile Türkiye arasındaki S-400 krizi ile ilgili sıcak bir gelişme yaşandı. Reuters’ın son dakika gelişmesi olarak servis ettiği haberde ABD’li siyasetçilerin Savunma Bakanlığı’nın bütçesini onayladığı ve Savunma Bakanlığı’na bağlayıcılığı olmayan tavsiye niteliğinde önerilerde bulunduğu belirtildi.

 

 

 

YORUM YOK