18 Ocak Türkiye gündeminde olan haberlerin başlıkları şu şekilde;

– Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı metro projesinin ilk ray kaynak törenine iştirak edecek.

– CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, parti genel merkezinde düzenlenecek CHP Eğitim Çalıştayı’nın açılışında konuşacak.

– MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Siyaset ve Liderlik Okulu’nun 15. Dönem Eğitim faaliyetlerinin tamamlanması dolayısıyla düzenlenecek sertifika törenine katılacak.

– İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Haliç Kongre Merkezi Galata Salonu’nda düzenlenecek “Kanal İstanbul Projesi ve Ardındaki Gerçekler” paneline iştirak edecek.

– AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, AK Parti İl Dışilişkiler Başkanları Bölge Toplantısına katılacak, valiliği ziyaret edecek, gazeteciler cemiyeti üyeleri ile bir araya gelecek.

– AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, partisinin Ceylanpınar ilçe teşkilatı ile belediye başkanlığını ziyaret edecek, Mardin il başkanlığı ve Artuklu Belediyesine ziyarette bulunacak.

– Beşşar Esed rejimi ve İran destekli terörist grupların İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi’ne yönelik saldırıları ile sahadaki insani durum takip ediliyor.

– Mısır polisinin AA Kahire ofisine baskın düzenleyerek çalışanlarını gözaltına almasının ardından gelişmeler izleniyor.

– Libya’da gayrimeşru silahlı güçlerin BM tarafından tanınan Trablus yönetimine yönelik saldırıları ve krize çözüm bulmak amacıyla yürütülen diplomatik çabalar izleniyor.

– Çocukları dağa kaçırılan ailelerin HDP İl Başkanlığı önündeki oturma eylemine ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

– Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Galata Kulesi önünde Beyoğlu Kültür Yolu Planı’nı açıklayacak.

 

 

 

 




BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here