Geçtiğimiz gün Sirius XM radyo kanalında Andy Cohen’in konuğu olan Quentin Tarantino, Kill Bill serisine yenisini ekleyeceğini duyurdu.

ABD’li usta yönetmen Quentin Tarantino’nun yönetmenliğini üstlendiği, Uma Thurman’ın yer aldığı Kill Bill serisinin 3’üncüsü yolda.  Özel bir radyoya konuşan Tarantino, Kill Bill 2’nin üzerinden 15 yıl geçtiğini, fakat Thurman’ın canlandırdığı Gelin karakterinin hikayesinin henüz sona ermediğini söyledi.

Filmin 3. ile ilgili fikri olduğunu söyleyen Tarantino, “Mantıksız bir macerayla gelmek istemem, çünkü Gelin bunu hak etmiyor. O, çok uzun ve zorlu bir savaş verdi” dedi. Bu yıl Bir Zamanlar Hollywood’da filmi ile sinemaseverlerin beğenisini toplayan yönetmen Kill Bill 3’ün 3 yılda tamamlanabileceğini açıkladı.

Kill Bill’de Thurman’ın hayat verdiği Beatrix ‘The Bride’ Kiddo karakteri, kilisedeki nikahı sırasında kurşunların hedefi olmuş, karnındaki bebeğini kaybetmişti. Buna rağmen hayata tutunmayı başarmış ve yıllar sonra komadan çıkarak intikam almaya başlamıştı.

 

 

 




BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here