Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, ödenemeyen maaşları, kira ve SGK borçları nedeniyle boykot yapan Doğa Koleji öğretmenleriyle ilgili olarak açıklamada bulundu.

Selçuk, “Bu konuda bizim, eğer yarın üstümüze mevzuat gereği düşen tedbiri yerine getirmek söz konusuysa biz buna yarın için hazırız. Her türlü hazırlığımız var. Ama bu tür işler, hemen açtım kapattım biçiminde yürüyen işler değil. Belirli bir mevzuatı takip etmek ve 3 kere bununla ilgili bir teftiş işleminin gerçekleşmesi ve okuldaki bütün öğrencilerin, öğretmenlerin huzurunu dikkate alma ihtiyacı var. Ama şundan emin olabilirsiniz: Her türlü senaryoya, duruma karşı bütün tedbirleri almış durumdayız” dedi.

TBMM Genel Kurulunda görüşülen, bakanlığının 2020 yılı bütçesi üzerinde milletvekillerinin sorularını cevaplayan Selçuk, Bakanlığın bütün görev alanlarında büyük gayret içinde olduklarını, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın, bir güven dahilinde kendisine bu görevi tevdi ettiğini, bu güven içinde görevinin başında olduğunu söyledi.

 

 

 




BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here