Uşak Valisi Funda Kocabıyık, önceki gün kentin en işlek bölgelerinden İsmet Paşa Caddesi’nde incelemelerde bulunduğu sırada yurttaşlara bağırmasına ilişkin açıklama yaptı.

Uşak Valisi Funda Kocabıyık, İsmet Paşa Caddesi’nde sosyal mesafeyi korumayan vatandaşları uyardığı görüntülerin sosyal medyada tepki çekmesi üzerine yayınladığı açıklamasında, “Vatandaşlarımızı kıracak her türlü davranıştan edep ederim. Böyle bir yanlış algı var ise, kusurumuz affola” dedi.

Uşak Valisi Funda Kocabıyık, korona virüsün yayılmasını engellemek amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında kentin en işlek caddesi İsmet Paşa Caddesi’nde incelemelerde bulundu. Denetim esnasında caddeyi kalabalık gören Vali Kocabıyık, sosyal mesafeye uymayan vatandaşlara uyarıda bulunurken, tavrı tepki çekti.

Vali Kocabıyık yayınladığı basın açıklamasında, “Arkadaşlarımızın konumlandığı noktaya uzak olduğum için onlara seslenerek, sosyal izolasyona dikkat etmeleri gerektiği hakkında ikazda bulundum” diyerek tavrının yanlış anlaşıldığı belirtti.

 

 

 




BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here