Ücretsiz maske dağıtımına ilişkin başvuruların alındığı, ‘PttAVM.com’ adresinde yaşanan yoğunluk nedeniyle başvuruların artık e-Devlet üzerinden yapılacağı açıklandı.

‘PttAVM.com’ adresi üzerinde maske dağıtımına başlanacağının açıklanmasının ardından PttAVM.com sitesi çöktü. Site, yoğun başvuruya dayanamayınca, başvuruların artık e-Devlet üzerinden alınacağı bildirildi.

PTT tarafından yapılacak olan ücretsiz maske dağıtımına ilişkin başvuruların, e-Devlet üzerinden alınacağı bildirildi. ‘PttAVM.com’ internet sitesi üzerinden yapılan duyuruda, Sağlık Bakanlığı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın koordinasyonunda https://maske.epttavm.com üzerinden yapılacak başvurulara ‘kısa sürede yoğun bir ilgi’ olduğu belirtildi.

Duyuruda, “Sizlere daha sağlıklı hizmet sunabilmek adına, ücretsiz maske taleplerinize ilişkin başvurularınızı en kısa sürede e-Devlet Kapısı üzerinden alacağımızı bildirmek isteriz. Anlayışınız için teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi. Maskelerin, 20-65 yaş arasındaki her yurttaşa ücretsiz olarak dağıtılacağı açıklanmıştı.

 

 

 




BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here