Ordu’da bale öğretmeni Ceren Özdemir’i takip ederek evinin girişinde vahşice bıçaklayıp ölmesine neden olan katil zanlısı Özgür Arduç’un, ifadesi kan dondurdu.

Soğukkanlılıkla cinayeti anbean anlatan Arduç, kafasında birisini öldürmek olduğunu ve bunun için yola çıktığını, cinayeti işlemek için önce bir zıpkın almak istediğini ancak daha sonra bir bıçak aldığını belirtti. Altınordu ilçesinde, 3 Aralık Salı günü Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi 3. sınıf öğrencisi Ceren Özdemir’in öldürülmesinin ardından, kamera kayıtlarının incelenmesi, teknik ve analiz çalışmaları neticesinde yakalanan şüpheli ifadesinde cinayeti bir iş yerinden çaldığı bıçakla gerçekleştirdiğini söyledi.

Cezaevinden firar ettiğinde birilerini öldürmeyi planladığını anlatan Arduç, “Üzerimdeki montu bir mağazadan çaldım. Ses çıkartan aparatı kopartıp, üzerime giydim. Bıçağı bir av malzemecisinden çaldım. Param olsa silah alacaktım ama param yoktu. Katliam yapmak istiyordum. Zıpkın çalmayı da düşündüm ama ancak bıçak çalabildim” dedi.

Ceren Özdemir’i 4 kilometre takip ettiğini söyleyen katil polise verdiği ifadede şunları söyledi: ‘Bıçağın karşısında kim durabilir bir bakayım’ dedim. Bir bıçak darbesinde öldürebileceğim kişiler aradım gözlerimle. Ceren’e daha fazla darbe vuracaktım ama etrafta birileri vardır, diye korktum. Ceren’i farklı noktalarda öldürmek istedim.

Ama birisinde yaşlı bir adam çıktı karşıma öldüremedim. Kız az daha beni fark ediyordu. Ben hemen büfeye daldım. ‘Hapisteyken mutlaka birilerini öldürmeliyim’ diye kafamda tasarladım. Cinayetten sonra inşaatta sabahladım. Sabah kendime yeni avlar aradım ama fırsat bulamadım.”




BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here