Van’ın Bahçesaray ilçesinde minibüs ile bir iş makinesinin üzerine çığ düştü. Ekipler çığ altında kalan minibüsten 7 kişiyi kurtarırken, 5 kişinin de cansız bedenine ulaşıldı.

Van’ın Bahçesaray ilçesinde minibüs ile bir iş makinesinin üzerine çığ düştüğü ihbarı üzerine bölgeye ekipler sevk edildi. Ekipler, çığ altında kalan minibüsten 7 kişiyi kurtarırken, 4 kişinin de cansız bedenine ulaşıldı. Van-Bahçesaray kara yolunun 33. kilometresinde çığ altında kalan ve içinde yolcuların bulunduğu belirtilen minibüs ile iş makinesine ulaşmak için olay yerine sevk edilen ekiplerin arama kurtarma çalışmaları sürüyor.

AFAD, UMKE, 112 Acil Servis, jandarma ve Karayolları ekiplerinin çalışmalarına çevre köylerdeki vatandaşlar da destek veriyor. Bölgede yoğun kar ve tipi etkisini devam ettiriyor.

Saat 22.00 sıralarında 4 kişinin cansız bedeni araçtan çıkarıldı. İlerleyen saatlerde ise bir kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı. Kurtarma ekiplerinin zamanla yarıştığı çalışmalar sonucunda minibüsten Fethi Turan, Sadık Türkeş, Nezih Turan, Mehmet Yaralı, Veysel Atlan, Adalet Turan ve Emin Takmaz sağ olarak kurtarıldı. Saadet Tosun, Muhteber Alav, Kenan Turan, Narıç Turan ve Emirhan Kaymaz’ın da cansız bedenlerine ulaşıldı.

 

 

 

 




BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here